Stichting Naba

🚀 Verken het traject van Stichting Naba! Van een schets op papier tot een digitale representatie van hun visie, ontdek hoe we binnen budget maximale impact hebben gerealiseerd! Creatieve Oplossingen: Bekijk onze effectieve en aantrekkelijke ontwerpen! Digitale Transformatie: Ontdek hoe we merken moderniseren en boodschappen versterken! Budget Bewust: Maximale waarde,

In januari kwam Annet bij ons met een droom. Ze was druk bezig met haar stichting opzetten, en daar hoort natuurlijk ook een website bij! 🌐 Dus hoppa, wij aan de slag! Voor je het wist, binnen 3 weken, stond er een strakke one-pager online met een pakkend verhaal en een fris design!

Voor stichtingen doen we altijd iets speciaals. We kijken naar het budget, en dan… doen we er een schepje bovenop! 🌟 Want wij geloven dat stichtingen de wereld een beetje mooier maken. Zo ook voor Stichting Naba! We mochten niet alleen een toffe one-pager maken, maar ook een getekend logo omtoveren tot een digitaal meesterwerk.

💰 Budgetgerichte Aanpak: We snappen dat stichtingen niet zwemmen in het geld. Dus passen we onze diensten aan en geven we net dat beetje extra om maximale waarde te leveren.

❤️ Maximale Impact: Winst? Nee, daar draait het niet om! We willen de impact van stichtingen vergroten, omdat we geloven in hun kracht om de wereld te verbeteren.

🎨 Creatieve Oplossingen: Ook met een klein budget komen we met designs die knallen! We zetten onze creativiteit in om echte pareltjes te creëren.

🔄 Digitale Transformatie: We toveren handgetekende logo’s om en zorgen voor een digitale boost, zodat de stichting helemaal van nu is!

📢 Impactvolle Communicatie: We willen de mooie verhalen van stichtingen de wereld in sturen. Zo krijgen ze de steun en erkenning die ze verdienen!

⏱️ Snelheid: Met een ANBI status moet je in Nederland een website hebben. Binnen drie weken was de site van Naba live. Bliksem snel, toch? Daarnaast gebruiken we krachtige hosting voor de hoogste snelheid.

Dus, voor iedereen die betrokken is bij een stichting en een website nodig heeft: Wij staan klaar om jullie verhaal te vertellen, en dat doen we met veel liefde en energie! 💪