Diensten

Digital Dudes is niet zomaar een bureau; we zijn jouw rechterhand in de digitale wereld. Met een frisse kijk op design creëren we unieke merkidentiteiten die jouw verhaal vertellen. We bouwen websites die niet alleen oogstrelend zijn, maar ook functioneren als een geoliede machine. En met onze expertise in advertising & SEO zorgen we ervoor dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt, elke keer weer. Samen zetten we jouw visie om in tastbare resultaten. Meer weten over-ons?

Digital Dudes is niet zomaar een bureau; we zijn jouw rechterhand in de digitale wereld. Met een frisse kijk op design creëren we unieke merkidentiteiten die jouw verhaal vertellen. We bouwen websites die niet alleen oogstrelend zijn, maar ook functioneren als een geoliede machine. En met onze expertise in advertising & SEO zorgen we ervoor dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt, elke keer weer. Samen zetten we jouw visie om in tastbare resultaten. Meer weten over ons?

project bespreken met klant

Webdesign

Webdesign

Meer Weten
 1. Ontdekken & Strategiseren

  Voordat we beginnen, willen we je bedrijf, je doelen en je doelgroep volledig begrijpen. Samen stellen we een strategie op om te zorgen dat je website deze doelen bereikt.

 2. Ontwerp & Visuele Concepting

  Eerste schetsen komen tot leven. Met jouw visie en onze expertise creëren we een visueel concept dat je merk perfect vertegenwoordigt.

 3. Ontwikkelen & Bouwen

  Onze tech-wizards gaan aan de slag. Met behulp van de nieuwste technologieën en best practices zorgen we voor een snelle, responsieve en SEO-vriendelijke website.

 4. Content Integratie

  Of je nu eigen content aanlevert of ons inschakelt voor contentcreatie, in deze stap zorgen we dat elke pagina perfect wordt weergegeven en je boodschap helder is.

 5. Testen & Feedback

  We zorgen dat elke pixel perfect is. Door grondige tests op verschillende apparaten en browsers, en feedbackrondes met jou, garanderen we dat je website klaar is voor de wereld.

 6. Lancering & Monitoring

  Het grote moment! We lanceren je website en houden deze nauwlettend in de gaten. Maar daar stopt het niet; we blijven beschikbaar voor ondersteuning, updates en optimalisaties.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Meer Weten
 1. Statistiek tool

  De fundering voor succes. We integreren geavanceerde statistiek tools met je website, waardoor we inzicht krijgen in het gedrag van je bezoekers.

 2. Monitoren

  Met de tools op hun plek, duiken we diep in de gegevens. We kijken naar waar bezoekers vandaan komen, wat ze doen en waar er mogelijk kansen of knelpunten zijn.

 3. Strategisch verbeteren

  Geen giswerk, maar datagedreven beslissingen. Op basis van de verzamelde data maken we gerichte aanpassingen om je website beter te laten presteren.

 4. Testen

  Elke wijziging wordt getest. We vergelijken de prestaties voor en na de aanpassingen om zeker te zijn van onze strategie.

 5. Optimaliseren

  De digitale wereld staat nooit stil. Ook na onze verbeteringen blijven we je website monitoren en bijsturen waar nodig voor blijvend resultaat.

Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine Adverteren

Meer Weten
 1. Doelstellingen Bepalen

  Voordat we starten, bepalen we samen jouw specifieke doelen voor zoekmachine adverteren. Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, het stimuleren van conversies of het verhogen van websiteverkeer, heldere doelstellingen zijn de basis voor een succesvolle campagne.

 2. Zoekwoordonderzoek

  We voeren grondig zoekwoordonderzoek uit om de meest relevante en effectieve zoekwoorden voor jouw bedrijf te identificeren. Door te begrijpen waar jouw doelgroep naar zoekt, kunnen we gerichte advertenties maken die aansluiten bij hun behoeften.

 3. Advertentie Creatie

  Onze creatieve experts ontwikkelen pakkende en relevante advertenties die de aandacht trekken en aanzetten tot actie. Of het nu gaat om tekstadvertenties, displayadvertenties of videoadvertenties, we zorgen ervoor dat jouw boodschap effectief wordt gecommuniceerd.

 4. Campagne Instellingen

  We stellen de campagneparameters in, waaronder budget, targeting en planning. Door de juiste instellingen te kiezen, optimaliseren we jouw campagne om de gewenste resultaten te behalen binnen de gestelde doelen en budgetten.

 5. Monitoring en Analyse

  Onze specialisten houden voortdurend de prestaties van jouw advertenties in de gaten. Door gebruik te maken van geavanceerde analyse-tools evalueren we de resultaten, identificeren we kansen voor verbetering en passen we de campagne aan om de ROI te maximaliseren.

 6. Rapportage en Optimalisatie

  We verstrekken regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties van jouw zoekmachine advertenties. Samen bespreken we de resultaten en stellen we eventuele aanpassingen voor om de campagne voortdurend te optimaliseren en te zorgen voor blijvend succes.

Website Onderhoud en Beheer

Website Onderhoud en Beheer

Geoptimaliseerde Hosting
 1. Geoptimaliseerde hosting

  Bereik de beste prestaties van jouw website met toegang tot deskundig gemodificeerde servers, ontworpen voor optimale snelheid.

 2. Website Beveiliging

  Houd jouw website (en jouw reputatie) veilig met onze complete diensten voor websitebeveiliging. Je krijgt uitgebreide bescherming tegen aanvallen, hacks en malware.

 3. Dagelijkse website back-ups

  Dagelijkse back-ups zorgen ervoor dat als er iets mis zou gaan met je site, dit in slechts een paar minuten kan worden hersteld.

 4. Softwarelicenties & updates

  Houd de software van je website up-to-date en veilig, zonder dat je eraan hoeft te denken om plugins bij te werken. Wij regelen alles voor je!

 5. Onbeperkte ondersteuning

  Je hebt wel wat beters te doen dan het oplossen van problemen op je eigen website. Als klant van Digital Dudes geniet je van onbeperkte ondersteuning.

 6. Diep inzicht en analyse

  Krijg uitgebreide, meetbare inzichten in de prestaties van jouw website, hoe gebruikers ermee omgaan en aanbevelingen over hoe we dingen kunnen verbeteren.

Design & Huisstijl

Design & Huisstijl

Meer Weten
 1. Inspiratie & Brainstorming

  Elk groot design begint met een idee. We duiken in je bedrijfsmissie, visie en waarden en brainstormen over wat jouw merk echt uniek maakt.

 2. Huisstijl Ontwikkeling

  Eerst focussen we op de bredere huisstijl. Welke kleuren, lettertypes en stijlelementen vertegenwoordigen je merk? We zorgen voor een consistente en aantrekkelijke stijl die overal toegepast kan worden.

 3. Logo creatie

  Jouw logo is vaak het eerste wat mensen zien. We ontwerpen een onvergetelijk en herkenbaar logo dat de essentie van jouw merk vangt.

 4. Feedback & Aanpassingen

  Design is subjectief. We presenteren onze ontwerpen en staan open voor jouw feedback. Samen werken we toe naar een design waar jij 100% tevreden mee bent.

 5. Toepassingen & Mock-ups

  Hoe ziet je logo eruit op visitekaartjes, briefpapier of social media? We laten je diverse toepassingen zien, zodat je echt kunt ervaren hoe je merk tot leven komt in verschillende formats.

 6. Oplevering & Integratie

  Zodra alles perfect is, leveren we alle bestanden en stijlgidsen aan je op. Daarnaast ondersteunen we je bij het toepassen van je nieuwe huisstijl op alle gewenste manieren.