Online Marketing Bureau Zwolle

Jouw Digitale Dreamteam

Bij Digital Dudes geloven we in een persoonlijke aanpak. Ja, we zijn digitaal en ja, we zijn technisch onderlegd. Maar achter alle pixels en elke code zit een team van gepassioneerde professionals die elke dag hun hart en ziel in hun werk stoppen.

We zijn in januari 2023 als marketingbureau in Zwolle begonnen met een missie: MKB-bedrijven vooruit helpen met innovatieve, transparante en vooral effectieve digitale oplossingen. Onze kracht? De combinatie van menselijke creativiteit en computervaardigheden. Bekijk hier onze diensten.

Wil je de gezichten achter de namen zien? Hieronder stellen we ons voor. En weet je, we vinden het nóg leuker om jou persoonlijk te ontmoeten. Dus laten we snel kennis maken!

"Via Google kwam ik bij deze 'Dudes' uit. Zij hebben een heel handige digitale handleiding geschreven voor een technisch stukje op het gebied van websites..."
Moderne Meesters
Placeholder Man.jpeg
"Enkele maanden geleden kwamen wij in contact met Digital Dudes. Wat een tof bedrijf is dat zeg! Op een zorgvuldige wijze hebben zij de resultaten..."
Ferry Haag
Placeholder Man.jpeg
"Digital dudes heeft voor mij de website nieuwgemaakt.nl gemaakt. Heldere communicatie, goede samenwerking en een duidelijk plan van aanpak. Aanrader!..."
Menno
Placeholder Man.jpeg

Persoonlijk. Innovatief. Creatief.

In een zee van online marketing bureaus kan het kiezen van de juiste partner aanvoelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar wat maakt nu echt het verschil? Wat zet een bureau apart van de rest? Persoonlijk, innovatief en transparant. Echt transparant.

Oja? Laat maar zien!
samen bankje achterom kijken

Onze Experts

Ons Team

Max Koelewijn

Branding en Strategie

max
Judith Bodzinga

Content en Design

judith
Maurits Schuurman

Lead Development & Marketing

maurits