Menno Griffioen - Nieuw Gemaakt

Een flitsende onepager voor een meubelmaker uit Nunspeet! Menno heeft een bedrijf gestart vanuit passie. Passie voor vernieuwing van Interieur, Materiaal en Mens. Aan ons de opdracht om dit te vertalen in een website! Maatwerk: De huisstijl stond al, de website moest in lijn liggen met wat er was 🖌️

Menno is Nieuw Gemaakt begonnen vanuit passie. Passie voor vernieuwing van Interieur, Materiaal en Mens. We hebben dit vertaald in een flitsende onepage website, met de mogelijkheid om uit te bouwen in 2024!

Website Voor Een Meubelmaker

Voor Menno hebben we een faseplan gemaakt. We beginnen met een onepager om in elk geval vindbaar te zijn. In 2024 gaan we uitbouwen. Dit om de website meer en meer te optimaliseren voor Google en de bezoeker.

Het logo en de huisstijl zijn ontwikkeld door een ander bureau. Menno heeft ons gevraagd om aan de hand van deze input een website te creëren. En dat is gelukt! Zie hier het resultaat.

Leuk detail, naast passie voor online creatie heeft Max ook passie voor fysieke creatie. 1 dag per week is hij bij Menno aan het leren en aan het werk.🔨