Onderwijs Inkoop Groep

✨ De Onderwijs Inkoop Groep is klaar voor de toekomst door nieuwe inzichten. Een website die al stond hebben we iets geüpgraded, om zo inzichten te verzamelen voor de website van de toekomst! Inzichten & Analyse: Ontdek de kracht van geavanceerde statistiek tools! Betrouwbare Backups: Zekerheid en veiligheid staan voorop!

In januari klopte de Onderwijs Inkoop Groep (OIG) bij ons aan. Ze hadden al een goede website, maar ze wilden meer! Ze zochten een partner voor hosting, backups en… inzichten! We hebben ze geholpen aan supersnelle, veilige, toekomstbestendige hosting, en we hebben de website vol gehangen met statistiek tools. Dit zodat de Onderwijs Inkoop Groep in de toekomst heel gericht kan investeren in een nieuwe website!

🚀 Toekomstgerichte Waardecreatie: We hebben niet alles omgegooid, alleen wat nodig was. Nu is de site een schat aan inzichten over het gedrag van de bezoekers. Superbelangrijk voor later!

🔒 Betrouwbare Backups: Backups zijn de beschermers van OIG. We zorgen ervoor dat de waarde van de website nooit verloren gaat.

🤝 Vaste Partnership: We zorgen actief voor de website van de OIG. Een keer per maand scannen we het geheel, we staan klaar voor aanpassingen, en we verzorgen beveiliging, back-ups en onderhoud.

📊 Inzichtelijke Data: Onze slimme tools vertellen precies wat de gebruikers willen.

🎯 Effectieve Strategie: Met alle inzichten van de huidige nieuwe website kunnen we een strategie bouwen op het maken van een website. We hebben de website doorlopen en verbeterd voor SEO

🔧 Responsieve Samenwerking: We hebben alles perfect passend gemaakt in hun bestaande site.

Binnen een maand was alles klaar! 🌟 De OIG heeft nu een website voor de toekomst, zonder dat er nu een investering gedaan hoeft te worden waarvan het resultaat onbekend is.

Dus, voor iedereen die denkt dat alleen een nieuwe website helpt: Vergeet niet hoeveel je kunt ontdekken door gewoon te verbeteren wat je al hebt! 👑 Ook als het alleen een vertaling naar het Engels is, bijvoorbeeld.