Voor €650 je SEO boosten, kan dat wel?

Zoekwoordenonderzoek Lijst

Inhoudsopgave

Ja dat kan! Het begin is altijd het meest makkelijk. Als we thuis schoonmaken dan beginnen we met stofzuigen, in 20 minuten zie je vet veel resultaat. Daarna wordt het lastiger, de lamellen moeten afgestoft, de koffiemachine ontkalkt, het doucheputje… Nouja, je begrijpt het.

Zo is het ook met je Search Engine Optimization. Het begin gaat het snelst, kost het minst inspanning, en je ziet er gelijk veel resultaat van.

Dit is de reden dat wij een Quick scan en Zoekwoordenonderzoek aanbieden voor een vaste prijs. Vaste prijs, vast traject. Ik ga het je uitleggen.

Quick Scan

We beginnen bij de quick scan. We scannen je hele website. Hier hebben we een aantal tools voor. Sitebulb bijvoorbeeld. Deze scant de volledige website op dode links (linkjes die nergens toe leiden), hoe je gezien wordt door Google, en of de verschillende pagina’s überhaupt gezien worden door Google.

Daarnaast wordt de structurering van je website geanalyseerd. We kijken naar de snelheid, en we checken hoe je analytics zijn ingericht. Als we de quick scan afronden weet je precies hoe je website nu functioneert, en waar je aan kan werken. Voor de nerds, op de website van sitebulb kan je precies zien wat er allemaal kan met deze tool!

Zoekwoordenonderzoek

Als we de quickscan hebben uitgevoerd gaan we door naar het zoekwoordenonderzoek. We gebruiken voor hiervoor Ahrefs. Dit betekent dat we gaan kijken waar jouw doelgroep op zoekt, hoe jouw concurrenten gevonden worden, en waar jij staat in dit geheel. Kijk met me mee naar de volgende uitdraai:

Zoekwoordenonderzoek Lijst

Rechtsboven zie je verschillende bedrijven staan. Links zie je verschillende zoekwoorden staan, met bijbehorend zoekvolume. Ubersuggest is in dit voorbeeld dus het meest populaire zoekwoord. Dit kan een heel interessant woord zijn om op te focussen voor het bedrijf backlink. Er zijn bijna geen concurrenten die hier op focussen, en ze doen het al aardig goed. Als we kijken naar Twitter advanced search dan zien we dat hier heel weinig op gescoord wordt. Dit terwijl het zoekvolume 119.000 is! Mooie kans als je een bedrijf start in deze sector, en je focust je website volledig op deze zoekterm, je binnen no time super veel potentiële klanten uit de markt vist!

Een analyse als dit kunnen we ook doen voor jouw bedrijf. Samen kijken we naar je concurrenten, we maken een uitdraai via Ahrefs, en we starten onze analyse.

Traject

Het traject van een quick scan en zoekwoordenonderzoek gaat als volgt:

1 uur intake, we bespreken in een uur tijd wat je doet met je bedrijf, wie je concurenten zijn en wie je doelgroep is.

Wij gaan aan de slag met de analyses. Binnen een week na de start van ons traject zijn de resultaten binnen.

We presenteren je de resultaten. We komen langs, of we doen dit via een online meeting. Je krijgt de rapporten keurig opgestuurd, en we helpen je op weg om met concrete plannen je website te optimaliseren.

Conclusie

De conclusie van dit alles? Voor €650 heb jij super waardevolle inzichten om je website te gaan optimaliseren. Hoe veel leads heb jij extra nodig om deze kosten er uit te halen? Als keukenboer zou je voor 1 lead dit traject wel 5 keer kunnen doen (toch? Van Eigen Hand ), als webshop met kleine producten ligt het aantal leads hoger. Maak de som, en bel ons op! We staan te popelen om je te helpen!

Bel ons op!

We staan te popelen om je te helpen!

Max Koelewijn

Ook interessant

Google Consent Mode met Complianz in 2024

In 2024 is de wetgevingen rond cookies strenger geworden, zo ook de handhaving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in Nederland. Er wordt beter gekeken naar het correct gebruiken van cookiebanners op websites. Het is daarom belangrijk voor website-eigenaren om…...

Maurits Schuurman
Google Analytics Consent Mode

Verhoog je Omzet en start Gratis met A/B-testen in WordPress

Wat is A/B testen A/B-testen is een geweldige manier om te ontdekken wat echt werkt op je website. Het is eigenlijk een soort experiment waarbij je twee verschillende versies van iets probeert, bijvoorbeeld een webpagina of een knop, en kijkt…...

Maurits Schuurman
Ab Test Wordpress Blog Post Digital Dudes